NewS

понеделник, декември 18, 2006

КЕБА ВЗРИВИ “ОРИЕНТ 33

Легендата на сръбската музика – Кеба, за пореден път показа класа и умението си да прави невероятни купони. Епицентърът на веселбата беше Студентски град, клуб “Ориент 33”.
Над 800 души се бяха събрали в елитното столично заведение, за да видят и чуят неповторимия Драган Коич. Той промотира за пръв път пред българска публика последния си албум “Ти питай за мен”, който е издаден специално за България от “Диапазон рекърдс” и в който две от песните са изпълнени на български език. Тоталният хит “Питаш за мен” беше изпълнен цели пет пъти, като всички присъстващи пригласяха на певеца с пълно гърло.
Освен новите си песни, Кеба изпълни и някои от по-старите си хитове, като високия градус на купона не спадна нито за миг. Екзалтираните фенове пееха заедно със сръбския певец, като напълно се поддадоха на чара и магнетизма му.
Специални гости на купона бяха изпълнителите на “Ара мюзик” Джина Стоева, Дарко и Емануела, като в разгара на купона изпълнителката на “Нищо мъжко” беше специално поканена на сцената от чуждестранния гост.
Всичко приключи в ранните часове на нощта.
Кеба е в България по специалната покана на клуб “Ориент 33” и със съдействието на Balkanika MTV.