NewS

петък, декември 15, 2006

ТОНИ СТОРАРО ПРОВОКИРА С КУПОНДЖИЙСКИ КЛИП


“Това сме ние” с премиера на 15.12. от 21.00 часа по ФЕН ТВ

Любимецът на хиляди почитатели на качествения поп-фолк у нас Тони Стораро ще си грижи за доброто ни настроение през наближаващите празници с най-новото си видео към песента “Това сме ние”. Ритмичното и динамично парче, дело на гръцката клубна звезда DJ Пантелис, е част от новия албум на “Човека-глас” “Балканско сърце”, който ще се появи до броени дни на музикалния пазар. Лентата е заснета в пловдивския х-л “Капитанова къща” със специалното участие на елитните музиканти от “Берковската духова музика”.

Песента “Това сме ние” отправя своето послание към стопроцентовите купонджии, превърнали веселието, шумните компании и екстремните преживявания в свой стил на живот:




“Бързо караме колите си,
бързо сменяме жените си,
бързо правиме игрите си.
Ей това сме ний!
………….
Има още за изпиване,
има още за поливане,
има гаджета за сваляне.
Ей това сме ний!”

Дали ще откриете себе си в парчето на Тони Стораро и дали наистина “Това сте ВИЕ” J… е, предстои да разберете на 15.12. /петък/ от 21.00 часа, на премиерата на “Това сме ние” в ефира на музикалната телевизия “ФЕН ТВ”.
14.12.06 АЛИСИЯ И ДЖИНА СТОЕВА – ВОДЕЩИ В РАДИО “СИГНАЛ+”: В нетрадиционна роля се вживяха две от хитовите изпълнителки на “Ара мюзик” – Алисия и Джина Стоева. Това се случи по повод рождения ден на радио “Сигнал+”, а певиците бяха ... водещи.

Едно от най-слушаните радиостанции в София – радио “Сигнал+” – навърши 13 години. По този случай те решиха да предоставят ефирно време на всички свои партньори, между които и музикална компания “Ара мюзик”.

Алисия и Джина се справиха перфектно в новото си амплоа, като включиха на живо с техните пожелания Теодора, Емануела, Кондьо, Ивена, Румина и управителя на “Ара мюзик” – Виктор Касъмов. Техен гост в студиото бе и Емилия Стоянова.

Естествено тяхното гостуване завърши с изпълнението на “Happy birthday” и традиционната торта.